Uitgebreid Zoeken
Zoek in titel en omschrijving
 
 

raamfolie

Advertenties van Google
 
 
Plaatsingsdatum: 19-11-2015
raamfolie
Tweet deze advertentie

raamfolie

741 keer bekeken

prijs: n.v.t.
Adverteerder
Naam:
Richard
Woonplaats:
Arnhem, GLD
Meer advertenties van deze adverteerder
http://plakhetzelf.nl/raamf..
Beschrijving: Muurstickers zelf ontwerpen

Weet u nog niet welke soort muursticker het best bij u past? Scroll naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s. Of e-mail maaike@plakhetzelf.nl.

Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator, Corel CorelDraw of Inkscape) aan de slag en het eindresultaat uploaden (in .png of .jpg)? Dat kan ook in onze online ontwerper. Voor gesneden muurteksten dient u de volgende richtlijnen te gebruiken als u met uw eigen software (Adobe Illustrator, Inkscape) aan de slag wilt.

Voor grote opdrachten, van zowel bedrijven als particulieren, kunnen wij ook het ontwerpen en aanbrengen van de muurstickers verzorgen. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar muur- en wandbelettering voor onze klanten. En zijn dus de muursticker expert bij uitstek. Neem hiervoor contact met ons op.

Muurstickers en muurteksten zijn er in 3 varianten.

Ontwerp en Bestel Muurstickers van Textiel (Prints op Plaktextiel)

Ontwerp en Bestel Muurstickers van Folie (Prints op Vinyl)

Ontwerp en Bestel Gesneden Muurstickers (Muurteksten, plakletters)

Als u weet welke variant muursticker u wilt hebben, dan kunt u deze muurstickers online bij ons ontwerpen door gebruikt te maken van onze online designer. Klik op 1 van de 3 bovenstaande online designers om uw muurstickers te ontwerpen. Scrol verder naar beneden om meer informatie te vinden over de verschillende soorten muurstickers.

Muursticker voorbeelden

U kunt het ontwerp van de muurstickers voorzien van allerlei eigen teksten, huisnummers, bedrijfslogo’s, huisstijl en eventueel uw eigen ontworpen foto’s en andere afbeeldingen. Alles is mogelijk. U kunt o.a. het volgende toevoegen aan uw muurstickers:

zelf ontworpen logo’s en huisstijl
letters, teksten en naambord
decoraties, quotes en gedichten
naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
bloemen, planten en natuur afbeeldingen
eigen ontwerp en eigen teksten
internetadres en QR codes
logos, letters en teksten
reclame uitingen en product informatie
strepen, patronen en motieven
bewegwijzering
Heeft u vragen met betrekking tot het ontwerp van uw muurstickers (met logo, tekst, adres, naam, huisnummer), of met betrekking tot het bestellen van muurstickers. Dan kunt uw contact opnemen met ons op via het contactformulier rechtsboven.

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden en muur, wand en raamdecoraties. Er is dus ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit de webshop kunt u de (full colour) muursticker en muurteksten naar Nederland of België laten verzenden.

 
 

Meer advertenties uit Gordijnen en Luxaflex

windowdeco
Raamfolie Ontwerpen op Maat naar eige...
Prijs: n.v.t.