Weber Spirit E220 Original GBS Black

87x bekeken
14-06-2019
Weber Spirit E220 Original GBS Black
€ 699,00
Beschrijving Weber Spirit E220 Original GBS Black
De Weber Spirit E-220 Original GBS is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is. Zo heeft de barbecue twee krachtige RVS branders, die regelbaar zijn middels grote stevige draaiknoppen. Het ruime kookoppervlak geeft je de ruimte om heerlijk te grillen en op de zijbrander kan je bijvoorbeeld sauzen opwarmen. 
Deze Weber Spirit is voorzien van porselein-geëmailleerde Flavorizer Bars die zijn ontworpen met een unieke hoekvorm waardoor ze druipvet opvangen en een deel ervan wegleiden om steekvlammen te voorkomen. Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan jouw gerechten te geven. Het ruime RVS werkblad geeft je voldoende ruimte om voorbereidingen te treffen voor jouw maaltijden, of om bijvoorbeeld een heerlijk koud drankje te plaatsen. De thermometer in de deksel geeft een indicatie van de temperatuur in de barbecue zodat jij de optimale smaak kunt bereiken.


Gasbarbecue
2 branders
Zijbrander
GBS Systeem
Kookoppervlak: 52 x 44 cm
Warmhoudrek: 52 x 12 cm


 


Elektrisch ontstekingssysteem
Flavorizer Bars
Porselein geëmailleerde deksel
Onderstel met ruimte voor het plaatsen van een gasfles
Zijtafels
Gereedschapshaken
 

Gourmet Barbecue System (GBS)
Met het handige GBS systeem maak jij van jouw barbecue een echte alleskunner. Het midden van het rooster is uitneembaar en te vervangen voor allerlei accessoires. Bak lekkere verse pizza's en broodjes op de pizzasteen of maak Aziatische gerechten in de wok. Voor lekkere groenten en aardappeltjes gebruik je de bakplaat en natuurlijk grill jij je vlees, vis of kip op het grillrooster. Met de Weber Spirit E220 kan je werkelijk alles koken, grillen, roken en stoven.

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Barbecue
Plaats:
Naarden, UT
Bekijk advertentie