Rolluikmotor vervangingskit RTS voor schuiframen

71x bekeken
25-07-2019
Rolluikmotor vervangingskit RTS voor schuiframen
€ 299,00
Beschrijving Rolluikmotor vervangingskit RTS voor schruiframen
Ervaar het gemak en de stilte van de Somfy rolluikmotor
Dankzij de Somfy Altus RTS vervang je eenvoudig je oude rolluikmotor en beschik je direct over alle hedendaagse gemakken die een elektrisch rolluik met zich mee brengt. Deze motor is geschikt voor rolluiken van 100-250 cm breed. De maximale hoogte is afhankelijk van de breedte. Indien jouw rolluik niet breder is dan 1 meter bekijk dan de Rolluikmotor voor kleine ramen deze is geschikt voor ramen tot 100 cm breed en maximaal 250 cm hoog. Raadpleeg de motor keuzetabel welke onder aan deze pagina is toegevoegd.
De motor wordt geleverd met alle benodigdheden om een vlotte installatie te garanderen. Daarnaast zijn een volledig draadloze wandschakelaar en maar liefst 3 jaar garantie inbegrepen. Tevens is de motor compatibel met Somfy TaHoma waarmee alle Smart Home mogelijkheden binnen handbereik zijn.
Gekoppeld aan het Somfy TaHoma Smart Home systeem kan je jouw rolluiken van thuis uit of vanop afstand bedienen, tijden programmeren op welke jouw rolluiken automatisch en volledig op jouw ritme geopend en gesloten worden. Ook kan je hiermee jouw aanwezigheid simuleren als je niet thuis bent. Door gebruik te maken van TaHoma scenario's koppel je jouw rolluiken met andere geconnecteerde toepassingen in de woning. Zo gaan bijvoorbeeld wanneer je in de ochtend vertrekt met één druk op de knop alle lichten uit, de verwarming laag en de rolluiken dicht. En kom je vanwege een afgelaste meeting wat eerder thuis dan kan je voor je vertrekt alvast je huis laten opwarmen door de verwarming wat hoger te zetten vanuit de TaHoma app op je smartphone.

Stille rolluikmotor
Geschikt voor zowel traditionele en voorzet rolluiken
Volledige pakket voor het motoriseren van rolluiken
Inclusief draadloze wandschakelaar
Geleverd met 3 jaar garantie

Compatibiliteit:
De rolluikmotor is geschikt voor de meest gangbare typen rolluiken die in Nederland te vinden zijn. Hieronder volgt een korte uiteenzetting waarmee je kan vaststellen of jouw rolluik in aanmerking komt voor deze motor.
De motor is geschikt voor:

Inbouw of traditioneel rolluik (wordt achter het linteel aan de binnenzijde van de woning geïnstalleerd, en afgewerkt met een kast in hout of gipskarton)
Renovatie rolluik (wordt tegen het raam of op de muur aan de buitenzijde van de woning gemonteerd)
Opbouw rolluik (Hoogstwaarschijnlijk zal een grotere as, type achtkant 60 mm (octo 60), moeten worden aangeschaft)

De motor is niet geschikt om een CSI motor (motor met geïntegreerde noodbediening) te vervangen. Indien je een opbouw rolluik bezit zal je waarschijnlijk een grotere as, type achtkant 60 mm (octo 60), moeten aanschaffen.
Wat ontvang ik?

1 motor type Altus RTS met snoer 3m
1 wandschakelaar type Smoove Origin RTS
3 sets met meenemers en adapters: deze houden de motor op zijn plaats in de oprolas
1 universele bevestigingssteun voor de motor: bevestigd de motor in het rolluikLees meer...
Adverteerder
Naam:
Shop.somfy.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie
Banner Smart Home Beveiliging