Somfy TaHoma en docking station

83x bekeken
25-07-2019
Somfy TaHoma en docking station
€ 379,00
Beschrijving Somfy TaHoma + Docking station met back-up batterij en 3 extra USB aansluitingen
TaHoma is een gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem dat het bedienen van je huis makkelijk en leuk maakt. Via TaHoma bedien je je zonwering, rolluiken, raamdecoratie, garage deuren, hekwerken, verlichting en verwarming, er zijn meer dan 100 aansluitbare producten.
Werkt met toonaangevende Merken: Sonos Home Sound Systems, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE verlichting, Velux dakramen, Honeywell Thermostaat, Danfoss Thermostaat kranen en Hitachi airconditioning

Lees alles over Somfy TaHoma - Domotica systeem
Nu inclusief handig en stijlvol docking station
Dit compacte docking station is uitgevoerd in een licht grijze uitvoering en sluit naadloos op het tijdloze design van de tweede generatie Somfy TaHoma aan.
Met deze handige aanvulling voorzie je jouw TaHoma van een back-up batterij die er voor zorgt dat de TaHoma bij een stroomstoring actief blijft. Tegelijkertijd heb je beschikking over een RGB lampje waarmee je je TaHoma alle kleuren kan geven.
Het docking station geeft de TaHoma 3 extra USB aansluitingen, handig om een Z-Wave of EnOcean adapter aan te sluiten. Zo krijg je toegang tot een grote variatie accessoires.
Combineer dit pakket bijvoorbeeld met het Z-Wave uitbreidingspakket.
Pakket inhoud:

1 TaHoma
1 Stroomkabel
1 Ethernet kabel
1 Docking station
1 Installatie handleiding


Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Shop.somfy.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie
Banner Smart Home Beveiliging