Hailo Öko Duo Plus 17+9 liter zwart (met kleine beschadigingen)

112x bekeken
13-10-2018
Hailo Öko Duo Plus 17+9 liter zwart (met kleine beschadigingen)
Hailo Öko Duo Plus 17+9 liter zwart (met kleine beschadigingen)
Hailo Öko Duo Plus 17+9 liter zwart (met kleine beschadigingen)
€ 27,95
Beschrijving Magazijnopruiming

Deze Hailo Öko Duo Plus 17 +9 liter prullenbak in de kleur zwart hebben wij helaas retour gekregen omdat deze beschadigd is geraakt. Deze prullenbak is nieuw & ongebruikt en wordt met hoge korting verkocht, nu van €65 voor €27,95 inclusief verzendkosten!

Mocht je interesse hebben in deze prullenbak, dan willen wij je er wel op wijzen dat deze prullenbak een beschadiging heeft, namelijk een lichte kras op het deksel in het midden (zie ook de foto's) en de rand van de binnenemmer is beschadigd. In dit geval geldt 'verkocht is verkocht' en wij zullen dit product niet terugnemen. Hou hier rekening mee. De prijs is inclusief de verzendkosten.

Algemene omschrijving
De Hailo Öko Duo Plus 17+9 liter in de kleur zwart is een rechthoekige, lage en daardoor compacte pedaalemmer. Maar schijn bedriegt: in deze afvalemmer kun je twee soorten afval scheiden. De Öko Duo Plus heeft twee verschillende binnenemmers van 17 en 9 liter. Ieder van de binnenemmers heeft een eigen kleur: zwart en bruin. Op deze manier is voor iedereen in het huishouden te herkennen welke bak voor welk afval is. Alle twee de binnenemmers beschikken over een roestvrijstalen handvat, waardoor ze gemakkelijk uit de prullenbak zijn te tillen. Het openen van de Öko Duo Plus is via een breed ergonomisch voetpedaal. Het zwarte, matte kunststof deksel sluit via een soft close mechanisme. Aan de achterkant van de prullenbak, bij het deksel, zit een handvat dat het mogelijk maakt om de prullenbak met een hand op te tillen.

De Öko Duo Plus 17+9 liter is bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder zwart, wit, RVS en zilver. Het gaat hier om de zwarte variant. De afvalbak is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met een kunststof deksel.Sale, Hailo sale, Hailo 17+9 sale, Hailo 17+9 aanbieding, Hailo 17+9 sales, opruiming, magazijnopruiming, magazijn ruiming, korting, actie, kortingsactie, prijstopper, prullenbak outlet, outletAdverteerder
Naam:
Thuisafvalscheiden
Telefoon:
0850605702
Plaats:
Oss, NB
Meer advertenties van deze adverteerder
Website thuisafvalscheiden.nl/